Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Kitekintő
CSODA rajzpályázat

A Kis Lord Alapítvány és a Bálint Ház elismert művészeket, alkotókat kért fel arra, hogy támogassák a nehéz helyzetben lévő, tehetséges gyerekeket.
A művészek a (Nem) Csoda Nagymesterek a kismesterekért című kiállításon mutatják be képeiket, amelyeket a Bálint házban, a helyszínen meg is lehet vásárolni. A képek eladásából befolyt összeg nagy részét a kiállítók a Kis Lord tehetséggondozási programjának ajánlották fel.

A felnőtt művészek kiállításával egyidőben a MAZS Alapítvány, a Kis Lord Alapítvány és a Bálint ház közösen gyermekrajzpályázatot hirdet. A gyermekrajzokat a MAZS Alapítvány címére várjuk: 1075 Budapest, Síp utca 12.

A pályázat nyertes alkotásai és a művészek által kiállított képek együtt, közösen jelennek majd meg a kiállításon.

A pályázatok beérkezési határideje: 2010. november 8.
Díjkiosztó: (Nem) Csoda �Nagymesterek a kismesterekért� c. jótékonysági kiállítás keretén belül, 2010. november 27-én, szombaton, 17 órakor a Bálint Házban: 1065 Budapest, Révay u. 16.
További információ a kiállításról és a pályázatról:
Gündert Z. Anikó
Tel.: 888-9431, 888-9469
gundert@jdc.hu

Szociális Expo 2010
A rendezvény mottója: Szociális munkások a szegénység és kirekesztés ellen!
A Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálata idén is részt vesz a november 11-12-én megrendezésre kerülő Szociális Expón. JAFFE Zsidó Családsegítő Szolgálatunk standon mutatja be a 2010-es év munkáját, eredményeit és eseményeit. A standon a munkánkat önkéntesek is segítik.

A MAZS Alapítvány az Expo két workshopján is részt vesz előadóként; a Szegénység, mint egészségkockázati tényező című workshopon: Jó Marianna, Drelyó Ágnes és Borbély Zoltán lesz aktív résztvevő. A �Szeretetszolgálatok� elnevezésű workshopon részt vesz Taly Shaul, a MAZS Alapítvány igazgatója, Karajz Mira, a Holokauszt Túlélők Programjának vezetője és Rőfös-Horvát László a Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat vezetője.


Vissza a hírlevél archívumba