Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Hírek a Jaffe Családsegítőről
Költözés új irodába
A Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat 2010. novemberben egy barátságos, frissen felújított új irodába költözött, a 1075 Budapest, Síp utca 17-be.
A személyes ügyfélfogadást ezen a címünkön tartjuk, itt várjuk támogatott családjainkat, valamint az új érdeklődőket!

jaffe

Jótékonysági bolt („charity shop”) nyitása

Ebben az évben Jótékonysági bolt („charity shop”) nyitását tervezzük. A bolt nyitásával célunk, hogy a Jaffe program működtetéséhez további (helyi) forrásokat biztosítsunk, a megvalósításban, üzemeltetésben számítunk önkénteseinkre is. Az üzletben az eladott áruk megvásárlásával mindenki a rászoruló gyermekeket, családokat támogatja.

A Jótékonysági bolttal kapcsolatos bármilyen ötletet, felajánlást, segítséget örömmel fogadunk! Rőfös-Horvát László programvezetőnek írhatnak a laszlo.rofos-horvat@jdc.hu e-mail címre, vagy hívhatják őt az (1) 888-9469-es telefonszámon. Köszönjük!

60 órás önkéntes tevékenység a középiskolásoknak

Az új közoktatási törvény 60 óra közösségi szolgálatot írna elő a diákoknak az érettségi előfeltételeként. Az önkéntes tevékenység egy olyan új lehetőség, amely során megtanulhatják, hogy hogyan kell adni, önkéntesen valamilyen feladatot elvégezni.
Alapítványunk szeretne csatlakozni ehhez a kezdeményezéshez, s várjuk a diákok jelentkezését önkéntes munkára, szívesen együttműködünk a zsidó és a nem-zsidó középiskolákkal egyaránt.
Jelentkezni lehet: Rőfös-Horvát László programvezetőnél az (1) 888-9469 telefonszámon, vagy a jaffejfs@jdc.hu e-mail címen.Vissza a hírlevél archívumba