Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Fókuszban a Szarvasi tábor
2011. március
A JDC Magyarország és a Ronald S. Lauder Alapítvány 2011 nyarán is szeretettel várja Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági táborába a 7-17 év közötti fiatalokat. A Szarvasi Tábor ötvözi az egyéni fejlődést a közösségépítéssel. A táborozók számos, sokszínű témáról tanulnak játékosan.
szarvas

Szarvas 2011
Törődj! Az idei, „cselekvő nyár” lesz, amikor parancsolatokról fogunk beszélni és megnézzük, hogy mit jelentenek a gyakorlatban. Szó lesz evésről és ivásról, beszélgetünk majd a környezetünkről és megnézzük, mit mond a hagyomány a természetvédelemről: hogyan kell viselkednünk a fákkal, állatokkal. Arról is sok szó lesz, hogyan viselkedjünk egymással, mit kell tennünk, hogy segítsünk azoknak, akik nehezebb élethelyzetben vannak.

szarvas

Az idei turnusok időpontjai
A turnusok 12 naposak, vasárnaptól péntekig tartanak.
I. turnus: július 17. - július 29.
II. turnus: július 31. - augusztus 12.
Jelentkezés: Jelentkezni a www.szarvastabor.hu weboldalon lehet 2011. április 10-től. További információt az (1) 311-6669-es telefonszám 203-as vagy 204-es mellékén kaphatnak.
Szarvas Nyílt Nap április 10-én a Bálint Házban
Április 10-én indul útjára SZARVAS 2011. 11:00-tól régi és új arcokkal, tánccal, falafellel, új ajándékokkal, és kellemes időtöltéssel várunk a Bálint Házban! (Révay utca 16.). Egy kis ízelítő a programból: Kincskeresés, hóra, kvíz, Madrich Time, kézműves foglalkozás, állomásos játékok, videó- és képvetítések, madrich előadás, közben egy finomat ebédelünk, és minden résztvevőnek jár egy kis meglepetés!

Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábor
Azért, hogy egyetlen évszak se teljen el Szarvas nélkül, új kezdeményezéssel készülünk a tavaszi szünetre: a Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági tábor, a Hanoar Hatzioni és a Hasomer Hacair együttműködésével tavaszi tábort szervez.
Időpont: 2011.04.21 – 04.24., helyszín: Siófok, ára: csak 10.000 Ft!
A Tavaszi Tábor regisztrációja március 16-tól aktív a www.szarvastabor.hu weboldalon.
További információk


Vissza a hírlevél archívumba