Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Fókuszban a Jaffe Családsegítő Szolgálat támogatása a Fun Run programon keresztül
2011. május
Fussunk együtt az idén 20 éves MAZS Alapítványért, a Jaffe Családsegítő Szolgálat által támogatott rászoruló gyermekekért, családokért!
2011. június 5.: Fun Run adománygyűjtő futás
Budapest régi Zsidó-negyedében! Nevezési díjával a MAZS Alapítvány Jaffe Családsegítő Szolgálata által támogatott gyermekeket segíti.

jaffe

1, 5 és 10 km-es távokra lehet nevezni, az etapok sétálva is megtehetők, mindenkit szeretettel várunk!
jaffe
Aki valamilyen oknál fogva nem tud, nem szeretne futni, részt vehet a „2011 lépés az Egészségért!” 1 km-es távján, ami kényelmes sétával alig több mint 20 perc alatt teljesíthető, és ezzel is a szegény sorsú gyermekeket, családokat támogatja.

Nevezni háromféle módon is lehet, azt választja, ami Önnek kényelmesebb: 1. online a Fun Run hivatalos honlapján (http://funrun.hu/regisztracio), 2. a regisztrációs asztalnál személyesen (Izraeli Kulturális Intézetben (VI. ker., Paulay Ede utca 1., földszinten, a Kishon Café-ban), 3. vagy a verseny előtt, a helyszínen. A regisztráció során a „Választott Alapítvány” mezőben a „Jaffe/MAZS” opciót kell kiválasztani.

A regisztráció a 10 és 5 kilométeres távokra reggel 9:00 és 9:45 között, a futás pontban 10:00-kor kezdődik. Az 1 kilométeres távra 10:15 és 11:45 között lehet regisztrálni, a futás délben kezdődik.
A nevezési díj 1500 Ft/fő, illetve családi jegyet is lehet váltani 4500 forintért két felnőttnek és két gyereknek (16 év alatt), ami azt jelenti, hogy ebben az esetben egy fő ingyen vehet részt!
Jöjjön és fusson, vagy sétáljon velünk! Előre is köszönjük részvételét, s ne feledje, hogy nevezésével a rászoruló gyermekeket, családokat támogatja!
Várjuk 2011. június 5-én (vasárnap) Budapest régi Zsidónegyedében a FunRun futóversenyen.

jaffe

További információk: Gündert Z. Anikó, Tel.: 06-1-8889431
A Fun Run honlapja, regisztráció


Vissza a hírlevél archívumba