Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Fókuszban a Jaffe Nyári Napközis Tábor
2011. július
2011. június 27-én ismét megnyitotta kapuit a Jaffe Nyári Napközis Tábor.
A tábori élet átlag 15 fős gyermekcsoportban zajlik. A gyermekekkel szakképzett pedagógus foglalkozik, akinek gyakorlattal rendelkező önkéntesek is segítenek. Biztosítjuk a gyermekek felügyeletét, és napi egyszeri kóser meleg étkeztetést. Délelőttönként főleg szabadtéri programokon vesznek részt a gyerekek (kisebb kirándulások, játszótér, sport, stb.), a délután pedig a csoportfoglalkozásoké (pl.: kézművesség, csoportjátékok, filmvetítés) légkondicionált teremben. Alkalmanként a gyerekekkel állatkertbe, múzeumokba is ellátogatunk.

jaffe

Idén már önrészt is kérünk a családoktól anyagi teherbírásuknak megfelelően. Ez részben fedezi az étkeztetés költségeit, és a fizetős programokon való részvételt. Családok részérõl vállalt önrész:
Jaffe Zsidó Családsegítõ Szolgálatnál regisztrált családok esetében:
1. és 2. gyermek után 3.000 – 3.000 Ft, 3. és további gyermekek esetén az önrész alól mentesülnek a családok.
A tábor díja nem Jaffe ügyfelek részére: 7.500 Ft (testvérkedvezménnyel 5.500 Ft)

jaffe

Továbbra is várjuk a jelentkezőket heti turnusainkra két korcsoportban (6/7-10 évesig és 11-14 évesig), augusztus 12-ig. A tábor nyitva tartása: hétfőtől péntekig 8 órától 17 óráig. Jelentkezési határidő az aktuális hét előtti csütörtökig.
Jelentkezés, bővebb információ a családgondozóknál, vagy Soós Ágnes, közösségi programok koordinátoránál! Telefonszám: (1) 888-9411


Vissza a hírlevél archívumba