Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Fókuszban az önkéntesség, az önkéntes munka
A MAZS Alapítvány munkatársainak tevékenységét jól kiegészíti az önkénteseink által végzett igen jelentős és szerteágazó munka. Több mint száz önkéntesünk segít az adminisztrációs feladatok ellátásában, telefonos ügyeletben, támogatottaink látogatásában, Ruhabörzék szervezésében, lebonyolításában, pakolásban, stb.
Az önkéntes munka egy óriási érték, amely segíti az egyén és a közösség egészét.
Micve Nap, az Önkéntesek Ünnepe
Hagyomány immár, hogy a Micve napon minden évben egyszer megünnepeljük az önkénteseket és megköszönjük munkájukat. Ebben az évben a Micve napot december 4-én tartjuk a Bálint Ház nagytermében műsorral, s önkénteseink megajándékozásával.
További információk, jelentkezés önkéntesnek:
Gündert Z. Anikó, Önkéntes program-koordinátor
Telefon: (06 1) 888-9469
E-mail cím: ujonkentes@jdc.hu

„Csináld másképp, mint mások! Legyél önkéntes!” címmel fotókiállítás a Bálint Házban
A MAZS Alapítvány jóléti programjai és a Bálint Ház által közösen létrehozott fotókiállítással szeretnénk zárni az Önkéntesség Évét. A fotókiállítás címe: „Csináld másképp, mint mások! Legyél önkéntes!”
A közös célért végzett munka az egyik legfontosabb közösségteremtő erő, hiszen a feladat elvégzésére szánt idő, energia és tudás, a közösséghez való tartozást, a felelősségvállalást erősíti, építi. Éppen ezért is tartjuk fontosnak ezt a fotókiállítást.
A kiállítás december 1-jétől lesz látható a Bálint Házban. A hivatalos megnyitóra december 11-én 15 órakor kerül sor, a kiállításhoz kapcsolódó konferencia nyitóeseményeként. (A konferencia részleteit hamarosan közzétesszük.)


Vissza a hírlevél archívumba