Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Fókuszban az önkéntesség és a jótékonyság
2011. december
Micve nap a Bálint Házban
Ebben az évben a 11. Micve napot december 4-én tartottuk a Bálint Ház nagytermében zenés műsorral, s önkénteseink megajándékozásával.
Idén az Önkéntesség éve alkalmából Életmű-díjakat is osztottunk 4 önkéntesünknek: Molontay Károlyné Évának, Juhász Béláné Ibinek, Borsosné Nádas Mariettának és Hacsek Lászlónak.
A díj azzal a szándékkal került megalapításra, hogy elismerje azokat az Önkénteseket, akik hosszú évek óta segítik az Alapítvány munkáját.
Önkénteseink folyamatosan a segítségünkre vannak azért, hogy el tudjuk látni több mint hatezer „ügyfelünket” (Holokauszt túlélőket és a rászoruló gyermekes családokat).

Micve nap

Borsosné Nádas Marietta Életmű-díjas önkéntesünkről néhány gondolat:
Ő az egyik legrégebbi aktív önkéntes, akinek valódi szívügye az Alapítvány. Marietta javaslata volt, hogy azokkal az önkéntesekkel is tartja a kapcsolatot, akik már egészségi okok miatt nem tudnak a mindennapokban jelen lenni az Alapítvány életében. Magára vállalta, hogy telefonon tartja a kapcsolatot a már nem gyakorló önkéntesekkel, akik nagyon hálásak a figyelmességért és a szeretetért. A gondolatai és a szíve az Alapítvány körül forog. Dinamizmusa és önállósága sokat segített az Adománybolt átalakításában is. Marietta maga a hűség és a sokoldalúság.


Vissza a hírlevél archívumba