Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Adomány a tiszaburai szegény családoknak
A MAZS számos tevékenysége között időről időre felkarol egyszeri segélyakciókat is, melyeket nem csupán pénzzel, hanem emberi erőforrásaival és helyi ismereteivel támogat. Jelenleg olyan vészjelzéseket kapott, melyek arra késztették, hogy indítson egy tartós-élelmiszer és ruha adománygyűjtést a tiszaburai szegény családok megsegítésére.
Tiszabura olyan mélyszegénységben élő Jász-Nagykun-Szolnok megyei település, ahol már többször szervezett rákszűrő programot a Marcia Presky Női Egészségmegőrző Program – innen a kapcsolat.

Tiszabura

Ebben a mostani nemes ügyben támogatót találtunk a Wallis Asset Management Zrt. és az Alteo Zrt. munkatársaiban. Míg a MAZS Alapítvány ruha adományokat gyűjtött, addig a Wallis munkatársai tartós élelmiszereket adományoztak a közös akcióhoz. Pár nap alatt jelentős mennyiségű adomány gyűlt össze, amit a MAZS Alapítvány leszállított Tiszaburára, ahol a védőnő, a családsegítő szolgálat és a szociális munkások segítségével elosztották és átadták a legrászorulóbb családoknak a ruhákat és az élelmiszereket. Bár ezúttal csak egy egyszeri akcióról volt szó, hisszük és reméljük, hogy ez a kezdeményezés sokat segített a nélkülözőkön. Ezúton is köszönjük a Wallis munkatársainak az együttműködést!


Vissza a hírlevél archívumba