Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Fókuszban a Jaffe Családsegítő Szolgálat
2012. január

Tavalyi év összefoglaló, új kihívások 2012-ben a családok számára
2011 is mozgalmas év volt a Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat részére akár a számokra, akár a programokra tekintünk vissza. Tavaly 40 új család jelentkezett programunkba, így több mint 260 család részesült 2011-ben valamilyen szolgáltatásunkból (anyagi támogatás, mentálhigiénés segítségnyújtás, közösségi programokon való részvétel). Új programok indultak, és indulnak el hamarosan, hiszen az újévre is vannak ötleteink, terveink.
Annak érdekében, hogy családsegítő programjainkat fejleszteni tudjuk, illetve a már létezőket magasabb színvonalon működtethessük, a Síp utca 14 szám alatt (szemben a Jaffe irodával) megnyitottuk a Narancsliget Adományboltunkat.
Az üzletből származó bevételeket teljes egészében a nehéz szociális helyzetben lévő családjaink megsegítésére használjuk fel, számítunk a közösség erejére és segítőkészségére.
Ahhoz, hogy 2012-ben is elérjük céljainkat, megvalósíthassuk mások álmait az Ön segítségét, támogatását is kérjük. Ha Ön vagy a környezetében élők egyike fel tud ajánlani számunkra hasznos adományokat, szolgáltatásokat, vagy akár önkéntes munkát, akkor kérjük, hogy keressen meg minket a honlapunkon megtalálható elérhetőségeinken. Előre is köszönjük!
Narancsliget Adománybolt


Vissza a hírlevél archívumba