Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Fókuszban a Szarvasi Tábor
2012. március

SZARVAS: SZEVASZ TAVASZI TÁBOR
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, és mert mi is imádunk táborozni, újra nekivágunk a tavaszi kalandunknak. Nincs ennél jobb bemelegítés a nyárra – nyári programok, (leendő) nyári haverokkal. Túl messze van a nyár? Megszavaztuk: közelebb hozzuk! Gyere Te is!
Időpont: 2012.04.27 – 05.01.
Helyszín: Balatonkenese
Ára: 15.000 Ft
Akció
Ingyen tavaszi táborozást adunk a leggyorsabb regisztrálóknak!
Amennyiben Ön az első regisztrációs napon, április 1-jén jelentkezik, és befizeti a tábor részvételi díját, gyermeke ingyen vehet részt tavaszi 5 napos programunkon. A SZARVAS: SZEVASZ TAVASZI TÁBOR nagyszerű lehetőség a nyári bemelegítésre, az első táborozóknak pedig a leendő szarvasi barátok megismerésére. A tavaszi tábor időpontja: április 27. – május 1.

A SZARVAS: SZEVASZ TAVASZI TÁBOR részvételi díját csak készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel tudjuk elfogadni. Fizetni a Bálint Ház információs pultjában (1065 Budapest, Révay utca 16.) nyitvatartási időben lehet. A részvételi díj befizetéséig a jelentkezés feltételes. Kérjük, hogy a befizetést igazoló szelvényt, igazolást hozzák magukkal az induláshoz!

Mi a téma?
GYEREKEK A ZSIDÓSÁGBAN - Az öt napos időutazásunk során olyan történeteket ismernek majd meg a táborozóink, melyekből kiderül, hogyan nevelték gyermekeiket az őseink; szó lesz testvéri kapcsolatokról, miért is kap ilyen kiemelkedő szerepet a szülők tiszteletének parancsolata; és kik voltak a zsidóság leghíresebb gyermekei?

További információkkal és személyes segítséggel szolgálnak munkatársaink a Bálint Ház (Budapest, VI. kerület, Révay u. 16.) Szarvas irodájában, napközben, irodai órákban, valamint a Bálint Ház információs pultjában (vallási és állami ünnepnapok kivételével).
JELENTKEZNI ÁPRILIS 1-TŐL LEHET.

Három turnus lesz Szarvason 2012-ben
Április elsején kezdődik a szarvasi regisztráció


Április 1-jén 11 órától lehet a nyári tábor turnusaira jelentkezni a Bálint Házban. A regisztrációs napon találkozhatnak a tábor vezetőivel, az oktatási csapattal, és személyesen is beszélgethetnek, kérdezhetnek a táborról. A regisztráción kívül természetesen lehetőség lesz a helyszínen a tábor 58.000 forintos díjának befizetésére is. Azok, akik az első napon fizetik be a tábor részvételi díját, ajándékba kapják az 5 napos tavaszi táborozást! A regisztrációhoz szükség lesz a táborozó TAJ számára és születési dátumára. A turnusok időpontjai: I turnus: 2012. július 8 – 20.; II. turnus: 2012. július 22 – augusztus 3.; III. turnus: 2012. augusztus 5 – 17. A táborra és a regisztrációra vonatkozóan részletesebb információt folyamatosan közlünk a www.szarvastabor.hu oldalon.
További információk


Vissza a hírlevél archívumba