Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Fókuszban a Fun Run jótékonysági futóverseny és a Judafest utcafesztivál
2012. május

Nevezz, fuss velünk, vagy sétálj a Narancsliget Adományközpont színeiben, s nevezési díjaddal támogasd a nehéz helyzetű gyermekes családokat.
Immár második alkalommal kerül megrendezésre 2012. június 10-én (vasárnap) a VII. kerületi Zsidó negyedben a Fun Run jótékonysági futóverseny.
A verseny a Judafest utcafesztivállal (www.judafest.org) egy helyszínen és időben lesz, 1, 5 és 10 km-es távok közül lehet választani, futva, sétálva, vagy akár babakocsit tolva is teljesíthetőek a távok.
Regisztráció, nevezés: www.funrun.hu/regisztracio - a regisztrációnál a Narancsliget Adományközpontot kell választani.
A regisztráció a 10 és 5 kilométeres távokra reggel 9:00 és 9:45 között, a futás pontban 10:00-kor kezdődik (rajt a Kazinczy-Király utca sarkán). Az 1 kilométeres távra 10:15 és 11:45 között lehet regisztrálni, a futás délben kezdődik.

A Fun Run célja a közösségépítés, amelyen mindenki részt tud venni, fiatalok és idősek, komoly futók és kellemes sétára vágyók egyaránt.

A részvételi díj fejenként 1500 Ft, de ha többet is tudsz a rászoruló gyermekes családok javára adományozni, annak nagyon örülünk. A családi jegy 4500 Ft két felnőttnek és két 16 éven aluli gyermeknek, tehát így egy fő ingyen vehet részt.
Regisztráció, nevezés: www.funrun.hu/regisztracio - a regisztrációnál a Narancsliget Adományközpontot kell választani.
Személyesen nevezni a Cafe Kishonban az Izraeli Kulturális Intézetben (Paulay Ede u. 1.) és a Fonte Pizzeriában (XI. Budaörsi út 153.) lehet.


A Fun Run futóverseny facebook oldala


Vissza a hírlevél archívumba