Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Idén nyáron is mindenkit vár a Jaffe Nyári Napközis Tábor
Idén is szervez nyári napközis tábort a Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat június 25-től augusztus 18-ig (egy hetes turnusokban) a 7-14 éves iskolás korú gyermekeknek.
A gyermekeket izgalmas programok várják, pl.: kirándulások, sport, kézműves programok, állatkert, mozi, drámajáték, múzeum, társasjáték, stb.
A tábor költsége: Jaffe által nem támogatott gyermekeknek: 9.700 Ft / turnus. Az összeg tartalmazza az ebéd költségét is. A Jaffe által támogatott családok érdeklődhetnek a családgondozóknál.

További információkkal és részletes programmal hamarosan jelentkezünk!
Előzetes érkelődés, jelentkezés, további információk: jaffetabor@jdc.hu e-mail címen, vagy az (1) 888-9411 telefonszámon kérhetőek.
Önkénteseket keresünk a nyári napközis tábor működéséhez

Annak érdekében, hogy minél többféle programot tudjunk a részt vevő gyermekeknek biztosítani, keresünk olyan vállalkozó szellemű önkénteseket, akik pár alkalommal foglalkozást tudnak tartani a gyerekeknek, pl. kézműveskedés, festés, rajzolás, sportfoglalkozás, stb.
A részleteket személyesen egyeztetjük a jelentkezőkkel.
További információk, jelentkezés: jaffetabor@jdc.hue-mail címen, vagy az (1) 888-9411 telefonszámon. Előre is köszönjük a felajánlásokat, segítséget!

Adományokat várunk a tábor színesebb programjaihoz
A tábor működéséhez keresünk adományba gyermekjátékokat, labdát, mese / film DVD-t, pingpongütőt, labdát, homokozó készletet, színes ceruzát, gyurmát, stb.
További információk, jelentkezés: jaffetabor@jdc.hue-mail címen, vagy az (1) 888-9411 telefonszámon. Előre is köszönjük a felajánlásokat, segítséget!
Adományok eljuttatása: VII. kerület, Síp utca 17. Jaffe iroda.


Vissza a hírlevél archívumba