Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Önismereti és személyiségfejlesztő csoport indul a TÁMOP pályázaton belül
Minden ember életében fontos, hogy kiegyensúlyozottan élje a mindennapjait. Ahhoz, hogy ez a mindennapi kiegyensúlyozottság meglegyen, fontos, hogy önismeretünk és lelki erőnk, tartásunk legyen. Az induló csoport ebben nyújt segítséget, megtalálni az egyénre szabott önismeretet, az ehhez tartozó belső erőforrást, és a csoporttagoknak segítséget nyújtani a bennük lévő értékek megerősítésében.
Mindenki magában hordja a saját kérdéseit és az ezekre a kérdésekre adható helyes válaszokat is. A közös csoportos munka, ez a lelki utazás segít megtalálni a helyes válaszokat, és feltárni a járható utat.

Ízelítő a csoportfoglalkozások tematikájából:
Stresszkezelés és különféle stresszoldó módszerek, Konfliktuskezelés különféle módszerei, Párkapcsolat, házasság, válás, együtt vagy külön? A személyiség erőforrásai, megküzdés a problémákkal, A psziché fejlesztése, erősítése, Gyermeknevelés és a gyermekkel való helyes bánásmód a család életében, A felnőttkori tanulási képesség és készség fejlesztése, Jövőtervezés és jövőépítés lépése, Családi konfliktusok, válás, különélés, gyermek elhelyezés és a szóba jöhető megoldások

Helyszín: 1075 Budapest, Síp utca 17.
Az első időpont október 03. (szerda) 16:30.
(Az első alkalommal bemutatkozunk egymásnak, és megbeszéljük a csoport célját.) ezt követően kéthetente lesznek foglalkozások: október 17., 31., november 14., 28., december 12.
A csoport várható létszáma: 14 fő
Csoportvezetők:
Dr. Hardy Júlia
Orvos, pszichiáter, családterapeuta, szupervizor
Polacsek Lajos
Mentálhigiénés szakember

Mindenkit szeretettel várunk! Jelentkezni lehet a Jaffe Családsegítő Szolgálat családgondozóin keresztül legkésőbb szeptember 21-ig!
További információk


Vissza a hírlevél archívumba