Joint Magyarország / MAZS Alapítvány
A családokért, a közösségért 24 éve
American Jewish Joint Distribution Committee logo


Neves coachok segítik a JDC-MAZS Management munkáját
Budapest, 2015.08.04.


Ez év júliusától az alapítvány nyolc programjának vezetőjét pro bono alapon (azaz a közjóért fizetés nélkül végzett munkában) kiváló szakemberek „coachingolják”. Mindhárom coach, azaz edző: Farkas Gábor, Lebovits Gábor és Cselényi Krisztina, nagy tapasztalattal és elismertséggel rendelkező szakember.
A napjainkban a vállalat- és szervezetvezetők által mind gyakrabban igénybe vett szolgáltatáscsomag lényege, hogy minden munkakörben szükség van rövid-, közép- és hosszú távú célok kitűzésére, majd a cél eléréséhez szükséges lépések meghatározására.
A szakavatott, külső vélemény abban nyújt nagy segítséget, hogy az adott személy a munkaköre, a szervezet adott helyzete, és nem utolsó sorban a főnöke(i) által megkívánt célt milyen módszerekkel, milyen ütemezésben tudja leghatékonyabban leérni.
Tehát a személyre szabott tanácsadási módszer lényege, hogy az ügyfelet a saját erőforrásaira támaszkodva támogatja a fejlődésben. A cél zökkenőmentes és eredményes elérése végső soron nemcsak a „coachingolt” személy egyéni ambícióit elégíti ki, de a közösség és a szervezet számára is kézzel fogható előnyöket nyújt.
Eddig három programvezető kezdte meg az 5-10 foglalkozásból álló, konzultációs tréninget, de sorra kerül a management többi tagja is.Tudta Ön, hogy...

Több mint 100 önkéntesünk látogatja rendszeresen a Holokauszt túlélőket.